Bitrix24 Logo

Bitrix24 Hesaplarında Plan Uyumluluk Kontrolü Yayınlandı

İçerik tablosu

Planınızın süresi dolduğunda, planınızı yenilemek veya daha uyumlu olanı seçmek için 15 gününüz var. Planınızı değiştirmeye karar verirseniz, Plan Uyumluluk Denetimi, ihtiyacınız olan araçlara bağlı olarak size varyantı gösterir.

Plan Uyumluluk Denetimi nasıl kullanılır?

Planım sekmesinde Plan Uyumluluğu Denetim butonunu etkinleştirmek için Başlat düğmesine basınız.

Bitrix24 hesaplarına Plan Uyumluluk Kontrolü Yayınlandı                                                                                                                                                                            

Bitrix24 hesabınızı analiz ettikten sonra, mevcut planınızın seçeneklerini diğer planlarla karşılaştıran ayrıntılı bir sayfa açılacaktır. Tabloda aşağıdaki eylem blokları vardır:

1-Manuel olarak devre dışı bırakılmalı veya silinmeli.

2-Otomatik olarak devre dışı bırakılmalıdır.

Bu bölüm, Bitrix24 yöneticinizin değiştirmesi gereken seçenekleri görüntüler. Otomatik olarak yapılmaz, çünkü şirketin çalışmalarını etkilemektedir.

Bitrix24 hesaplarına Plan Uyumluluk Kontrolü Yayınlandı

Kırmızı düğmeye tıklarsanız, komut istemi görünecektir. Açılan pencerede, sorunun kısa bir açıklamasını ve bunu çözmenin yollarını bulabilirsiniz.

Bitrix24 hesaplarına Plan Uyumluluk Kontrolü Yayınlandı

 

Bitrix24 hesaplarına Plan Uyumluluk Kontrolü Yayınlandı

Bitrix24 yöneticisinin dikkat etmesi gereken işlevler

Kendi etki alanı. Bu seçenek yalnızca Profesyonel plan kullanıcıları için mevcuttur. Planı düşürecekseniz, kendi etki alanı seçeneğinizi devre dışı bırakmanız ve *.bitrix24.* bölgesinde normal bir etki alanına geçmeniz gerekir. Yönetici, Bitrix24 Desteğine bir talepte bulunmalıdır.

Çalışan Sayısı. Şirketinizdeki çalışan sayısını kontrol edin. Kullanıcıları işten çıkarmanız veya gerekli sayıda çalışanı olan bir plana geçmeniz gerekebilir.

Yöneticiler. Planınızın izin verdiğinden daha fazla yöneticiniz varsa yönetici izinlerini iptal etmeniz veya başka bir plana geçmeniz gerekir.

Sürücü alanı. Bitrix24 Drive’ı temizlemeniz veya daha büyük alana sahip bir plan seçmeniz gerekiyor.

Anlaşma hunileri. Fazla sayıda anlaşma huniniz varsa, bunları silmeniz veya istenen sayıda huni içeren bir plana geçmeniz gerekir.

Siteler. Planınızın izin verdiğinden daha fazla yayınlanmış siteniz varsa, siteleri yayından kaldırmanız ve silmeniz veya başka bir plana geçmeniz gerekir.

Otomatik olarak devre dışı bırakılması

Bu bölüm, plana bağlı olarak otomatik olarak devre dışı bırakılacak seçenekleri gösterir.

Bitrix24 hesaplarına Plan Uyumluluk Kontrolü Yayınlandı

  • Faturalar
  • Alıntılar
  • Müşteri adayları
  • Belgeler
  • Aşama özellikleri
  • Alan görünürlüğü
  • CRM otomasyon kuralları ve tetikleyicileri
  • İş akışları
  • Telefon
  • Satış zekâsı
  • E-posta
  • Listeler
  • CRM erişim izinleri
  • Proje erişim izinleri
  • Şirketin paylaşılan Drive’ı

 

NOT: Plan Uyumluluk Denetimi verilerinizin hiçbirini silmez. Planınızla uyumlu olmayan seçenekleri devre dışı bırakır. Uygun plana geçtiğinizde, bu seçenekler yeniden kullanılabilir olacaktır.

Bu konu hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız https://bitrix24.globalnet.com.tr’e ulaşabilirsiniz.