Bitrix24 Logo

Bitrix24 Takvimini Google Takvim ile Senkronize Edin

İçerik tablosu

Tüm Etkinlikleriniz Tek Bir Takvimde: Bitrix24 hesabınızda, Mobil uygulamanızda ve Google’da.

Google Takvimini Bağla

Takvim bölümünü açın ve Takvimi Senkronize Et düğmesini tıklayın.

Bitrix24 Takviminizi Google Takvimiz ile Senkronize Edin (3)

Google Takvim‘i seçin ve Bağlan düğmesini tıklayın.

 

Bitrix24 Takviminizi Google Takvimiz ile Senkronize Edin

Giriş yapın veya uygun Google hesabını seçin. Bitrix24 Connector uygulamasının Google takviminize erişmesine izin verin.

Google Takviminiz bağlandı.

Bitrix24 Takviminizi Google Takvimiz ile Senkronize Edin (2)

Nasıl Çalışır?

Google’da ayrı bir takvim oluşturuyorsunuz ve çalışanlarınızın tüm etkinliklerini Bitrix24 takviminden ona kopyalıyorsunuz. Senkronizasyon, gerçek zamanlı olarak her iki şekilde de çalışır. Google’dan Bitrix24’e ve Bitrix24’den Google’a olmak üzere her iki şekilde de çalışır.

 

Bitrix24 takvim senkronizasyon

 

Bitrix24 Takviminizi Google Takvimiz ile Senkronize Edin4

 

Google takviminde etkinlik oluştururken Bitrix24’te çalışanın takvimini seçmeniz yeterlidir.

 


Bitrix24 Takviminizi Google Takvimiz ile Senkronize Edin 3

Mobil uygulamada nasıl çalışır?

Google Takvim’i mobil cihazınızda kullanıyorsanız, telefon takviminiz Bitrix24 ile senkronize edilir. Telefonunuzda etkinlikler planlayabilirsiniz ve bunlar Bitrix24’te görüntülenecektir ve bunun tersi de geçerlidir.

Tüm takvim etkinliklerinizi telefonunuzda görüntülemek için Google Takviminizi telefon takviminizle senkronize edin.

Google takvim senkronizasyonunu ayarlama

Bitrix24, varsayılan olarak Google hesabınızın tüm takvimlerini birbirine bağlar. Bireysel Google takvimleri senkronizasyonu ayarlayabilirsiniz.

Takvim bölümünde Senkronizasyon’u tıklayın ve Google Calendar sync’i açın. Bitrix24 ile senkronize etmek istediğiniz Google takvimlerini seçin.

Senkronizasyonu devre dışı bırakmak için Bitrix24 Calendar bölümünde Senkronizasyon düğmesine tıklayın, ardından Google Calendar senkronizasyon ayarlarında Bağlandı’ya tıklayın > Bağlantıyı Kes düğmesine tıklayın.

Bu konular hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız bitrix24.globalnet.com.tr’e ulaşabilirsiniz.